Avansel
consultora de recursos humans a Barcelona

Som una Consultora de Gestió de Persones a Barcelona en la qual treballem posant l’èmfasi en la gestió de persones i en com se senten dins de la teva organització.
El nostre objectiu és clar: crear equips motivats en la seva feina i implicats amb la teva empresa, ja sigui amb les noves incorporacions o amb les persones que ja formen part de la teva organització.

Com et podem ajudar?

A través d’una consultoria organitzacional, tindràs una foto real de la situació actual de l’empresa per poder prendre mesures i millorar en la gestió de persones, ja sigui per evitar conflictes, millorar en les condicions i/o motivació dels empleats/es.

Per això és necessari preguntar a totes les persones que formen part de l’empresa i amb l’ajuda d’una empresa externa, com nosaltres, per no condicionar el resultat.

Obtindràs la nostra opinió i recomanacions a través d’un pla de mesures per millorar la situació de l’empresa i, per consegüent, augmentarà la productivitat i la implicació de l’equip en l’empresa.

Altres serveis que oferim són:

La selecció de personal és un procés que realitza una empresa (mitjançant el seu departament de recursos humans o a través d’una consultora com nosaltres) per incorporar una persona a la seva organització. És molt important dedicar-li el temps adequat i ser objectius en valorar totes les persones que participen en el procés de selecció.

Per la nostra experiència en aquests anys en selecció de personal per a empreses, creiem que no hi ha bons o mals candidats, sinó persones que s’adeqüen millor que altres a un lloc i una empresa en concret. El candidat idoni és aquella peça que encaixa en el trencaclosques que és l’empresa.

[Més informació]

Al igual que tenim una marca, una imatge, un lloc web per comunicar i vendre les característiques del nostre producte o servei, hem de tenir una eina per comunicar les nostres característiques com a empleadors, en aquest cas no al client, sinó a possibles nous empleats.

[Més informació]

El mentoring és una relació de desenvolupament personal en la qual una persona més experimentada o amb més coneixements ajuda una altra persona menys experimentada o amb menys coneixements, oferint-li una segona opinió sobre situacions concretes del dia a dia.

[Més informació]

El futur de les organitzacions passa per una transformació cultural en el sistema de treball, passant d’un sistema basat en la supervisió i el control a un altre basat en la confiança, l’autoregulació i la flexibilitat.

Això, juntament amb l’aplicació d’altres mesures de salari emocional, aconsegueix una major motivació i compromís de l’equip de treball amb l’empresa.

[Més informació]

Demanar pressupost

He llegit i accepto la política de privacitat d Avansel.

Informació sobre la PROTECCIÓ DE DADES
reunion_avansel

Quins són els beneficis?

 1. Solucionar problemes interns.
 2. Millorar l’employer branding per atreure futurs candidats.
 3. Evitar la sortida de persones de l’empresa.
 4. Millorar el clima laboral.
 5. Augmentar la productivitat per empleat.
 6. Estalviar en costos de formació i noves incorporacions.
 7. Evitar l’absentisme laboral.
 8. Assentar les bases d’una estratègia de recursos humans.

Exemple de mesures que poden sorgir

 1. Promoció interna o selecció de personal
 2. Resolució de conflictes
 3. Creació de política salarial
 4. Avaluacions de rendiment
 5. Creació d’estratègia de RRHH
 6. Reorganització de la plantilla
 7. Augmentar la motivació
 8. Integració de les incorporacions
 9. Millorar l’autogestió de l’equip
 10. Crear pla de comunicació interna
 11. Plans de formació
Equipo - Avansel Consultora de RRHH y Selección de personal para empresas
Equipo - Avansel Consultora de RRHH y Selección de personal para empresas

Selección de personal completo

Damos un servicio integral de selección de personal, desde el estudio de la oferta, asesoramiento sobre el puesto y perfil, realización de entrevistas hasta la presentación de finalistas. Un servicio completo y cómodo para todo tipo de empresas.

Equipo - Avansel Consultora de RRHH y Selección de personal para empresas

Publicación y Filtro / Criba de CV

¿No quieres pagar un proceso de selección completo? ¿Es un puesto temporal? Con este nuevo servicio gestionamos la oferta y los CV de candidatos para ti, sin olvidar el asesoramiento profesional sobre el puesto y perfil a buscar.

Equipo - Avansel Consultora de RRHH y Selección de personal para empresas

Evaluaciones de desempeño

Las evaluaciones juegan un papel crucial en la toma de decisiones relacionadas con ascensos, bonificaciones y desarrollo de carreras dentro de la empresa. La idea es tener una visión completa y objetiva de cómo tu equipo desempeña su trabajo.

equipo_avansel

Transformación TEAL

Conoce y da el paso a un nuevo modelo organizacional basado en la autogestión, plenitud y objetivo evolutivo. Una transformación tanto personal como líder que eres como también de tu equipo y vuestra cultura empresarial.

Equipo - Avansel Consultora de RRHH y Selección de personal para empresas

Análisis interno de personal

Te damos una foto real de cómo están las personas en tu empresa y te damos medidas para mejorar de cara a futuro.